Volledig scherm
Instagram Domien Verschuuren © Instagram Domien Verschuuren

Domien laat zich niet kisten en Frans Bauer kan niet kiezen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Johan Vlemmix en Dionne Stax staan beiden al te trappelen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Vanaf 16 juli starten alle bikkels met lopen.

De Tour de France rijden vergt van alle wielrenners natuurlijk een goede warming up. De Britse wielerploeg Team INEOS heeft het perfecte opwarmnummer gevonden. Naar links!

Giel de Winter van StukTV heeft een nieuw nummer uitgebracht. Opa Gijs geniet er in ieder geval al intens van!

De zussen van OG3NE leven al twee jaar met een gebroken hart. Vandaag staan de zusjes Lisa, Amy en Shelley stil bij het verlies van hun moeder Isolde, die lange tijd tegen een zeldzame vorm van kanker vocht.

Een flinke wolkbreuk brengt Domien Verschuuren niet van de wijs. Hij zet gewoon een hoedje op en blijft lachen. That's the spirit.

Als je moet kiezen tussen broccoli en bloemkool of taart. Frans Bauer twijfelt.

  1. OM moet geitenhouder vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    OM moet geitenhou­der vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) moet een geitenhouder uit Limburg vervolgen voor dood door schuld. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch donderdag 12 september bepaald. De man zou hebben verzwegen dat zijn dieren mogelijk waren besmet met het Q-koortsvirus. Toen de zorgboerderij besmet werd verklaard, was een aantal medewerkers en bezoekers van de zorgboerderij al ziek geworden. Een 20-jarige jongen is door de ziekte overleden.