Volledig scherm
Sylvie Meis met haar jarige broertje. © Instagram Sylvie Meis

Dj La Fuente verrast JayJay Boske en het is feest in Huize Meis

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een before en after foto, maar dan net even anders. Zangeres Pleun Bierbooms laat ons zien hoe zij er tijdens en na een optreden uitziet.

Feest bij Huize Meis! Het broertje van Sylvie Meis is vandaag jarig en Sylvie kan haast niet in woorden uitdrukken hoe veel ze van hem houdt.

Dat DJ La Fuente van auto's houdt, is geen geheim. Ook zijn vriend JayJay Boske is gek van wagens. Een reden voor La Fuente om Boske te verrassen met een ritje in de McLaren Senna.

Het is tijd voor een nieuw seizoen van Praat Nederlands Met Me. Presentator Art Rooijakkers heeft er in ieder geval weer zin in.

Frans Bauer geniet met volle teugen als hij terugdenkt aan de Sterren van Holland in Ahoy van vrijdagavond. Zijn nieuwe single ‘De Bom’ sloeg bij het feestende publiek in als... tja.

In de voetsporen van zijn vader, de jonge Geraldo.