In Mill zijn ze vertrouwd met een feestje vieren in het Aldendrielpark, zoals hier in de zomer van 2014. Maar deze keer gaat het feest niet door.
Volledig scherm
In Mill zijn ze vertrouwd met een feestje vieren in het Aldendrielpark, zoals hier in de zomer van 2014. Maar deze keer gaat het feest niet door. © Ed van Alem

Dit Winterfestijn in Mill gaat dus ook al niet door

MILL - Afscheid van de gemeente Mill en Sint Hubert met een Winterfestijn met onder meer een schaatsbaan, het gaat niet door. Vanwege corona is er een streep door het evenement gezet. Het evenement had van 22 december tot en met 1 januari plaats moeten vinden in het Aldendrielpark in Mill.  

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Overvallers doen zich voor als bankmedewerkers - Oppas van Dean zat vast in Brabantse gevangenis
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Overval­lers doen zich voor als bankmede­wer­kers - Oppas van Dean zat vast in Brabantse gevangenis

    De vriendin van Dave De K. is aangehouden in haar woonplaats Sint-Gillis-Waas. Ze maakt deel uit van het onderzoek naar de dood van de 4-jarige Dean. Bij haar aanhouding was ze onder invloed van alcohol. Verder zit campingbewoner Martin Teunisse met zijn handen in het haar. Over zes weken is hij dakloos. En dronken cafébezoekers vernielden het interieur van café Halosta in Aalst. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.