Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rene Manders

Dit waarderen we weer meer nu we het huis (bijna) niet uit kunnen

De kleine dingen in het levenNog zeker drie weken langer kunnen we niet uit eten, naar opa en oma, de sportschool of naar werk. Festivals, sportwedstrijden en evenementen gaan niet door, vakanties lopen in de soep en zelfs een kappersafspraak maken gaat even niet. Flink balen. Maar het brengt ons ook terug naar de basis. Deze kleine dingen waarderen we weer meer sinds de coronacrisis.

 1. Geweldsorgie met carnaval Vlijmen: OM wil Haagse vader en zonen de gevangenis in
  PREMIUM

  Geweldsor­gie met carnaval Vlijmen: OM wil Haagse vader en zonen de gevangenis in

  DEN BOSCH/VLIJMEN - ,,Het is een wonder dat geen van de slachtoffers is overleden of ernstig hersenletsel heeft opgelopen. Dit was geen ordinair cafégevecht meer, maar een ongekende geweldsexplosie.” De Bossche officier van justitie Matthijs van Dam had woensdagmiddag geen goed woord over voor de Haagse vader en zijn twee zonen die vorig jaar met carnaval door het lint gingen in cafetaria ‘t Akkertje. Het Openbaar Ministerie wil dat ze alle drie de gevangenis ingaan.
 2. Tientallen boetes uitgedeeld bij grote politiecontrole langs A2 na ingang van avondklok, landelijk 3600 boetes en 25 mensen aangehouden

  Tientallen boetes uitgedeeld bij grote politiecon­tro­le langs A2 na ingang van avondklok, landelijk 3600 boetes en 25 mensen aangehou­den

  BRUCHEM - De politie heeft zaterdagavond zeker 45 boetes uitgedeeld tijdens een grote controle op de A2 bij Zaltbommel, direct nadat de avondklok is ingegaan. De controle vond plaats bij restaurant De Lucht-West en alle automobilisten werden tegengehouden. Ze moesten aan kunnen tonen dat ze een goede reden hadden om buiten te zijn. In het hele land zijn zaterdagavond en -nacht 3600 boetes uitgedeeld voor het niet naleven van de avondklok. In totaal zijn 25 personen aangehouden, onder meer omdat ze weigerden te vertrekken of geweld pleegden.
 1. Eindhovenaren slaan handen ineen voor nieuwe stationspiano: 'Symbool voor positiviteit en verbinding'
  Play

  Eindhovena­ren slaan handen ineen voor nieuwe stationspi­a­no: 'Symbool voor positivi­teit en verbinding'

 2. Schokkende bodycambeelden: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven
  Play

  Schokkende bodycam­beel­den: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven