Uitwisselingsstudent Elena Sorbelli uit Italië met achter haar haar klasgenoten. Rechts  mentor Sjoerd van Lierop. Elena is het hele schooljaar leerling op Metameer in Stevensbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitwisselingsstudent Elena Sorbelli uit Italië met achter haar haar klasgenoten. Rechts mentor Sjoerd van Lierop. Elena is het hele schooljaar leerling op Metameer in Stevensbeek. © Ed van Alem

Dit vindt uitwisselingsstudent Elena Sorbelli (17) leuk (én minder leuk) aan Land van Cuijk

STEVENSBEEK - Dat ze haar al in de bijna eerste les vroegen of haar opa en oma nog leefden, vond de Italiaanse uitwisselingsstudent Elena Sorbelli (17) wel wat raar. Maar daar staat tegenover dat een jaar lessen volgen op Metameer in Stevensbeek - in haar woorden - ‘heel gezellig’ is. 

0 reacties

  1. Brabanders moeten minder water verbruiken, bespaarcampagne van start
    PREMIUM

    Brabanders moeten minder water verbruiken, bespaarcam­pag­ne van start

    Het lijkt normaal: dat in Brabant 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven schoon drinkwater krijgen. Maar zo vanzelfsprekend is het niet. Ons watersysteem is namelijk ‘uit balans’, meldt leverancier Brabant Water. Met een campagne die maandag van start is gegaan in Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, legt het waterbedrijf een belangrijke taak voor het herstel bij de burger: bewuster en vooral mínder water verbruiken.