Addy van den Krommenacker kleedt de Meilandjes.
Volledig scherm
Addy van den Krommenacker kleedt de Meilandjes. © Twitter / Addy van den Krommenacker

Dit trekt boerin Steffi aan naar het Televizier Gala en Addy kleedt de Meilandjes

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Trainingsbroekje en sigaretje. Af en toe moeten ze ook even ontspannen, die lama's. Jeroen van Koningsbrugge deelt een kiekje van een rustmomentje die de lama's nemen voor ze beginnen aan hun show De lama's, Backer in Action.

Wat gebeurt er als je badzout snuift? Laten we het Fresku vragen want hij is ervaren...

Een boek ook in het Afrikaans uitbrengen is natuurlijk super gaaf. Al helemaal als je daarvoor dan naar Zuid-Afrika mag afreizen voor interviews. Alhoewel Esther Verhoef het ook mooi meegenomen vindt dat ze daar dan lekker wijntjes kan gaan drinken.

Ze voelt zich nu eenmaal niet comfortabel in een jurk dus die doet ze ook lekker niet aan. Zelfs niet naar het Televizier Gala. Boerin Steffi bezoekt het gala vanavond samen met haar Roel in een matching outfit: een pak.

Een dikke vette lebber van je hond in je gezicht. De één vindt het goor, de ander kan er wel om lachen. Frans Bauer behoort tot de tweede categorie.

Spelletje: probeer zoveel mogelijk manieren te verzinnen om ‘hallo’ te zeggen. Giel de Winter weet er zes.

Probeert Temptations Milou van Agtmael haar vriend Heikki hier nou te voeren met een lege fles champagne?!

Het enige voordeel aan dit herfstachtige weer met veel wind en regenbuien? We mogen onze truien weer uit de kast trekken. En dat vindt Gwen van Poorten helemaal niet erg.

Een lekker bakkie pleur, fijne mensen en een heerlijk stukje taart. Corrie Konings heeft de ochtend van haar leven achter de rug.

Als je haar maar goed zit. Dat is één van de motto's van Tanja Jess. Bad hairdays, daar doet ze niet aan.

Vanavond is het zover, de Gouden Televizier-Ring wordt uitgereikt. De grote kanshebbers van de avond zijn Beste zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Aan de Brabantse Addy van den Krommenacker de eer om de Meilandjes in een leuk pak te hijsen.

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’

    DEN BOSCH/TILBURG - Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals de Bossche bezorger Bas Masselink zegt; ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”