Dit ging vooraf aan de ontvoering van baby Hannah: 'De echte ouders waren buiten zinnen'

EERSEL - Hannah’s pleegmoeder Eef* schreef het letterlijk in een mail naar pleegzorg: ‘Ze staan een keer voor m’n neus bij de supermarkt en trekken haar uit m’n handen.’ En dat is precies wat er gebeurde met de baby, op 26 februari in Eersel.

‘Haar naam is Hannah en ze is vier maanden oud.’ Het telefoontje van zorginstantie Combinatie Jeugdzorg komt half december en Rob en Eef* twijfelen geen moment. Het Eerselse stel droomde altijd al van een huis vol kinderen. Door een moeilijke zwangerschap lijkt die wens na de geboorte van hun dochter (nu 5 jaar) ver weg. De twee besluiten hun droom nieuw leven in te blazen door zich op te geven als pleeggezin.

  1. Timmermans op PvdA-congres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’
    video

    Timmermans op Pv­dA-con­gres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’

    DEN HAAG - PvdA-kopstuk Frans Timmermans heeft op het PvdA-congres in Den Bosch fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. ,,Hoe dom kun je zijn’', vroeg de lijsttrekker van de sociaaldemocraten bij de komende Europese verkiezingen zich af, verwijzend naar het staatshoofd van de Verenigde Staten. Timmermans, ook vicevoorzitter van de Europese Commissie, was een van de sprekers op het congres.