Volledig scherm
Guus en Dick. © Facebook Guus Meeuwis

Dionne Stax geniet alvast van de herfst en Guus Meeuwis kondigt nieuw kookboek aan

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Positiviteit 

Marc van der Linden is heel trots op het gewicht dat hij verloren is. Tijdens dat zijn make-up voor RTL Bourlevard wordt aangebracht, denkt hij even terug aan wat hij allemaal al bereikt heeft en van hoe ver hij is gekomen. Die overdenking lijdt tot een boodschap vol positiviteit. 

Squad goals

Voetballer Memphis Depay weet hoe belangrijk het is goede vrienden om je heen te hebben. In een grappige groepsfoto op Instagram, zet hij ze even in het zonnetje. "Omring jezelf alleen met mensen die je naar een hoger plan tillen."

Fall is here

Presentatrice Dionne Stax is volop aan het genieten van haar reisje naar Canada. Dat het weer daar niet zo warm en zomers meer is, lijkt ze helemaal niet erg te vinden. Sterker nog, zo met de blote voeten op de schommel, lijkt er er enorm van te genieten. 

Presentatierol schikt Rico

'Onze' Rico zien we doorgaans terug in vechterstenue, maar ditmaal zit hij strak in het pak. En zeg nu zelf, dat zit hem als gegoten. De Bergen op Zoomenaar werd op motivational monday , zoals hij dat zelf zegt, geboekt als spreker. 

Guus roert en bereidt

In navolging van kookboek 'Het lekkerste van Guus en Dick', is er een nieuwe aflevering aanstaande. 30 oktober te verkrijgen. "Met sterrenchef Dick Middelweerd deel ik mijn liefde voor eten. En drinken. En koken", laat de Tilburgse zanger via social media weten. 

Hardwell draait door

Vorige week kondigde Hardwell aan om tijdelijk te stoppen als dj. In een persoonlijk bericht liet hij weten dat het leven hem als dj te veel tijd vergt om 'een normaal persoon' te zijn. Desalniettemin is Hardwell-minnend Nederland nog niet van de Bredase Robbert van de Corput af, want vrijdag lanceert hij z'n nieuwe plaat met Suyano.

Bauer klust bij

Of zijn muziek er mooier van gaat klinken, valt te betwijfelen. Maar Frans Bauer gaat te werk met een schroevendraaier en een doos schroefjes. De studio verdient een opknapbeurt en daar begint de man uit Fijnaart vandaag mee.