De flitspaal aan de John F. Kennedylaan in Eindhoven.
Volledig scherm
De flitspaal aan de John F. Kennedylaan in Eindhoven. © Google

Deze flitspaal flitst de meeste overtredingen in Brabant

De flitspaal aan de John F. Kennedylaan in Eindhoven flitste vorig jaar de meeste verkeersovertredingen bij elkaar in Noord-Brabant. 26.558 keer kwam er een hardrijder voorbij de flitspaal. Een goede tweede is de flitspaal aan de Ringbaan Oost in Tilburg, nabij de Caspar Houbenstraat. Daar werden 19.186 boetes uitgedeeld.

 1. Nieuwsoverzicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelijke hardrijders moeten rijbewijs inleveren
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelij­ke hardrij­ders moeten rijbewijs inleveren

  333 mensen zijn de afgelopen week in Brabant positief getest op corona. West-Brabant telt nu de meeste besmettingen van de provincie, zo werd vandaag opnieuw duidelijk uit nieuwe cijfers van het RIVM. Verder was vandaag de dag waarop hoogstwaarschijnlijk de vermiste Bert de Laat uit Made werd gevonden in zijn auto in de haven Drimmelen. En blijken agenten bij nachtelijke verkeerscontroles op de snelweg heel wat hardrijders te pakken.
 1. Nieuwsoverzicht | Teamchef politie neemt ontslag na intern onderzoek - Smogwaarschuwing vanaf morgen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Teamchef politie neemt ontslag na intern onderzoek - Smogwaar­schu­wing vanaf morgen

  Een teamchef van het politiedistrict Eindhoven heeft zijn ontslag ingediend nadat uit een intern onderzoek is gebleken dat hij over de schreef is gegaan. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan ‘ongewenste omgangsvormen’. Verder hield voetbalclub Willem II woensdag haar supporters - en de media - voor gek. En er staan ons zeer hete dagen te wachten. Het RIVM activeert daarom vanaf morgen het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Dat en meer in het Brabants nieuwsoverzicht van woensdag.