Volledig scherm
Weekoverzicht

De West-Brabantse Week: Twee dj's in glazen huis en veel ophef over liedje 'Oh Sylvana'

WEST-BRABANT - Via allerlei kanalen komt er veel nieuws op ons af. Tijd voor een korte samenvatting aan het einde van de week. Wat gebeurde er in West-Brabant?

Slechts 2 dj's in glazen huis Serious Request
Dit jaar zijn er slechts twee dj's in de week voor kerst het Glazen Huis in Breda . De twee dj's worden bijgestaan door enkele nachtgasten.De poes die dit jaar de derde bewoner van het Glazen Huis van 3FM Serious Request zou worden, gaat toch niet het huis in Breda in.

Gebroeders Ko: 'Geen spijt van liedje Oh Sylvana'
'
"Waarom zouden we spijt moeten hebben? Wij hebben gewoon een hartstikke leuk carnavalsnummer geschreven", zegt Ton Koopmans. Met zijn broer Gerard schreef hij het nummer voor carnavalszanger Rob van Daal uit Etten-Leur. Over het nummer is veel ophef ontstaan, omdat er een filmpje bij het nummer is gemaakt waarin Sylvana Simons op een vervelende manier wordt weggezet. Rob van Daal geeft dit weekend optredens in Steenbergen en Raamsdonksveer.

Grote uitslaande brand in woonwijk Oudenbosch
In een opslagloods naast een woning aan de Groene Woud in Oudenbosch heeft donderdagmiddag een grote uitslaande brand gewoed. Na enkele uren blussen werd rond 16.45 uur het sein brand meester gegeven. De loods die donderdagmiddag in Oudenbosch in brand stond is volledig verwoest. Vrijdagochtend is de schade goed zichtbaar aan de Groene Woud

Seks met patiënte, arts praktijk in Geertruidenberg geschorst
Een arts, werkzaam bij een praktijk in Geertruidenberg, is voor een half jaar geschorst. Hij had een seksuele relatie met een patiënte. De schorsing is een besluit van het Regionaal Tuchtcollege in Eindhoven.