Alexis van den Bogaard bij de nieuwbouw van het dierenasiel in Bruchem. De materiaalkosten zijn zo duur geworden dat ze mogelijk niet genoeg geld hebben om het af te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexis van den Bogaard bij de nieuwbouw van het dierenasiel in Bruchem. De materiaalkosten zijn zo duur geworden dat ze mogelijk niet genoeg geld hebben om het af te bouwen. © Merijn Geurts

De oorlog maakt jouw nieuwe huis of aanbouw zó duur dat je wellicht moet bijlappen

OSS/BRUCHEM - Het dierenasiel in Bruchem moet maar hopen dat het z’n nieuwe pand kan afbouwen, in Oss kunnen mensen pas maanden later in hun nieuwbouwwoning. En aannemers moeten klanten teleurstellen dat hun droomplan toch echt te duur wordt. Het zijn duidelijke signalen dat het vastloopt in de bouw. 

  1. Nieuwsoverzicht | Raceteam Frits van Eerd trekt zich terug voor race in Amerika - Deze bespaarfabels werken niet
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Raceteam Frits van Eerd trekt zich terug voor race in Amerika - Deze bespaarfa­bels werken niet

    Schapenhouders zijn in opperste staat van paraatheid, want wolf GW1625m maakt weer slachtoffers in Brabant. Verder heeft de hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot te horen gekregen hoe lang hij de cel in moet. En het raceteam van Jumbo-topman Frits van Eerd trekt zich terug voor een race. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.