Volledig scherm
Manon Meijers deelt een leuke foto op Instagram. © Manon Meijers Instagram

De grootste fans van Guus genieten van concert en Rico Verhoeven pakt mooie prijs

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Top-hockeyster Lidewij Welten houdt van haar sport. Ze staat dan ook altijd lachend op het veld. Vanmiddag speelt ze een mooie pot tegen Groot-Brittannië. 

Kijk haar eens genieten van het zangwerk van vriendlief Guus Meeuwis. Met de kleine in de nek gaat styliste Manon Meijers helemaal los bij Groots met een zachte G in het PSV-stadion in Eindhoven. Als dat geen ‘couple-goals’ is!

Zonnebril op, mooi jack en de haartjes in de gel. Rico Verhoeven zag er op en top uit bij de uitreikingen van The Best Social Awards. De vechtsporter won de prijs voor beste sporter.

De Eindhovense dj La Fuente deelt maar weer eens een video van zijn sportwagens. Dat is niet alles. Luxe hotels, mooie plaatsjes in Zuid-Europa: Job, zoals de echte naam luidt, weet wel wat leven is. Dat mag ook wel als hardwerkende dj!

 1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.
 2. Ik ben echt klaar met dit kabinet
  Geef uw mening

  Ik ben echt klaar met dit kabinet

  Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?