Milan, zoon van Adri Ekstijn, werd doodgereden. Hij was pas 22.  Wat rest zijn herinneringen, zijn as in de groene vaas en foto's die getuigen van zijn leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Milan, zoon van Adri Ekstijn, werd doodgereden. Hij was pas 22. Wat rest zijn herinneringen, zijn as in de groene vaas en foto's die getuigen van zijn leven. © foto Wouter van Assendelft

De gemene dood van een zoon, zo vreselijk zinloos

SCHAIJK - Adri Ekstijn verloor zijn zoon door een verkeersongeval. De veroorzaker reed te hard en door rood en werd vervolgd voor dood door schuld. ,,Was het maar vette pech geweest, had maar niemand schuld, dan had het anders gevoeld. Dit is een gemene dood, mijn zoon stierf door de roekeloosheid van een ander.”

  1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

    Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!