Hans de Boer (m), topman VNO-NCW, op bedrijfsbezoek bij Spierings Mobile Cranes in Oss. Links Koos Spierings, rechts Eric van Schagen (voorzitter Brabantse werkgeversorganisatie).
Volledig scherm
PREMIUM
Hans de Boer (m), topman VNO-NCW, op bedrijfsbezoek bij Spierings Mobile Cranes in Oss. Links Koos Spierings, rechts Eric van Schagen (voorzitter Brabantse werkgeversorganisatie). © Van Assendelft/Jeroen Appels

Coronaklap? Ja, maar het komt heus goed met de Brabantse economie

OSS/TILBURG - Ja, ook in Brabant moet de echte coronaklap voor de economie nog komen. Een ontslaggolf is onvermijdelijk. Maar wees tegelijkertijd niet al te pessimistisch, zegt bijvoorbeeld gerenommeerd econoom Sylvester Eijffinger. ,,Ik ben ervan overtuigd dat Brabant goed door de crisis komt.”

  1. Slecht nieuws voor tennissers in Midden- en West-Brabant: dubbelen tóch niet toegestaan

    Slecht nieuws voor tennissers in Midden- en West-Bra­bant: dubbelen tóch niet toegestaan

    TILBURG - Volwassen tennissers in de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant mogen geen dubbelwedstrijden meer spelen. Dat blijkt uit de nadere uitleg van de noodverordening die sinds vorige week geldt. Clubs hebben nog geprobeerd de Veiligheidsregio op andere gedachten te brengen, maar dat is niet gelukt. De maatregel gaat in tegen de landelijk lijn die tennisbond KNLTB na de persconferentie van vorige week afsprak met onder andere het ministerie.