Corona in Brabant | ‘Ineens stond koning Willem-Alexander op het plein voor het JBZ in Den Bosch’

PodcastOp de site en app van BN DeStem kun je niet alleen al het coronanieuws lezen en zien, je kunt er ook naar luisteren. Verslaggevers Floyd Aanen en Rob Aarts praten je iedere maandag en vrijdag bij in de podcast ‘Corona in Brabant’.

In aflevering 2 van ‘Corona in Brabant’ belt Rob met Brabants Dagblad-verslaggever Roel Kuilder over het bliksembezoek van koning Willem-Alexander aan de provincie. De koning bezocht eerder deze week het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. ,,Ze ervoeren het echt als een steun in de rug. De koning sprak ook uit: ‘we staan er met z’n allen voor, dit is de frontlinie’. Hij was heel dankbaar voor het werk wat ze in het ziekenhuis deden.”

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’

    DEN BOSCH/TILBURG - Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals de Bossche bezorger Bas Masselink zegt; ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”