Klanten in een filiaal van groothandel Sligro. Meerdere groothandels openden in oktober hun deuren weer voor consumenten, om de druk op reguliere supermarkten te verlichten.
Volledig scherm
PREMIUM
Klanten in een filiaal van groothandel Sligro. Meerdere groothandels openden in oktober hun deuren weer voor consumenten, om de druk op reguliere supermarkten te verlichten. © ANP

Consument kan ook niet meer terecht bij Sligro, Makro en Hanos

EINDHOVEN - Maandenlang kon de consument voor het doen van boodschappen (ook) terecht bij groothandels zoals Sligro, Makro en Hanos. Maar sinds donderdag 17 december gaat ook die vlieger niet meer op: de groothandels zijn nu alleen nog toegankelijk voor ondernemers met een pasje. 

 1. Nieuwsoverzicht | Woede om doden 'koning van het woud' - Proeflocaties overdonderd door snelle opening
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Woede om doden 'koning van het woud' - Proefloca­ties overdon­derd door snelle opening

  De woede is groot bij natuurliefhebbers in Brabant. Op Eerste Paasdag is een doodgeschoten edelhert gevonden, waarschijnlijk het slachtoffer van stropers. Zoiets is voor zover de boswachter weet niet eerder gebeurd in de provincie. Verder werd vandaag meer bekend over de test-evenementen die de overheid gisteren aankondigde. Niet alle locaties zijn vooraf op de hoogte gebracht. Sterker: sommige plekken laten weten helemaal niet beschikbaar te zijn.
 1. Vluchtende automobilist klemgereden door Marechaussee op A16
  Play

  Vluchtende automobi­list klemgere­den door Marechaus­see op A16

 2. Bij Angelique is alles in haar woonkamer te koop, behalve zijzelf en de hond
  Play

  Bij Angelique is alles in haar woonkamer te koop, behalve zijzelf en de hond