Werknemers van het UWV bekijken aanvragen die, vanwege de coronacrisis, binnenkomen bij het loket overbrugging werkbehoud. ARCHIEFFOTO
Volledig scherm
PREMIUM
Werknemers van het UWV bekijken aanvragen die, vanwege de coronacrisis, binnenkomen bij het loket overbrugging werkbehoud. ARCHIEFFOTO © ANP / EVERT ELZINGA

Brabantse bedrijven doen oproep aan nieuw kabinet: ‘ook bij nieuwe crisis vakmensen in dienst houden’

BRABANT - Brabantse bedrijven willen ook bij een nieuwe, tijdelijke crisis zoveel mogelijk vakmensen in dienst houden. Ze doen een oproep aan het nieuwe kabinet om daarvoor een permanente regeling in het leven te roepen.

 1. Nieuwsoverzicht | Auto zakt deels weg in sinkhole - 150 euro boete voor hoogbejaarde Bossche vrouw
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Auto zakt deels weg in sinkhole - 150 euro boete voor hoogbejaar­de Bossche vrouw

  In Roosendaal is een geparkeerde auto gedeeltelijk weggezakt in een sinkhole. De oorzaak was een gesprongen waterleiding. Een hoogbejaarde Bossche vrouw heeft een boete van 150 euro gekregen omdat ze vergat een vuilniszak in de ondergrondse container te steken. En de zogeheten deltavariant van het coronavirus is waarschijnlijk in de loop van deze zomer de meest voorkomende coronavariant in ons land. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Het is officieel zomer en dat vieren we met 8 bijzondere feitjes over dit seizoen
  PREMIUM

  Het is officieel zomer en dat vieren we met 8 bijzondere feitjes over dit seizoen

  Het druilige weer verraadt het misschien niet meteen, maar het is vanaf vandaag officieel zomer. De meteorologische zomer begon op 1 juni al en loopt tot en met 31 augustus. De astronomische zomer, deze benaming heeft alles te maken met de stand van de zon, breekt op 21 juni aan. Vandaag dus. Hét perfecte moment om een aantal grappige, bizarre en leuke feitjes over dit seizoen op een rijtje te zetten.