Volledig scherm
Myriam en Maarten uit Sint-Michielsgestel winnen ruim 165.000 euro in tv-show ‘BankGiro Loterij The Wall’. © Jurgen Jacob Lodder

Brabants koppel wint 165.000 euro op tv

SINT-MICHIELSGESTEL - Myriam en Maarten uit Sint-Michielsgestel zijn de gelukkige winnaars van 165.016 euro in ‘BankGiro Loterij The Wall’ dat zondagavond te zien was bij SBS6. In de spelshow proberen koppels met hun algemene kennis, vertrouwen in elkaar en heel veel geluk geldbedragen te winnen.

Myriam (55): ,,Wat was dit een geweldige ervaring. We zijn er zonder verwachting ingestapt en nu zijn we toch met ruim 165.000 euro naar huis gegaan. Dit hadden we nooit verwacht. Mijn droom is om in de winter de zon op te zoeken, maar met drie studerende kinderen is dat niet vanzelfsprekend. Met deze prijs gaat die langgekoesterde reis er toch komen.”

  1. Verdachte tegen rechter: ‘Door de GHB doe je dingen die je anders nooit doet’

    Verdachte tegen rechter: ‘Door de GHB doe je dingen die je anders nooit doet’

    DEN BOSCH - Twee afkortingen zijn typerend voor de Bosschenaar (33) die deze week terecht stond bij politierechter Kraniotis. Het gaat om ADHD en GHB. De rechter zweeg over de stoornis. Maar hij was duidelijk over de drug. Hij vertelde vaak te maken te hebben met verdachten die daar verslaafd aan zijn. ,,Ik ben nu van die rotzooi af’’, zei de verdachte. Maar hij was nog niet af van de twee diefstallen waarvoor hij naar de rechtbank kwam.