Volledig scherm
EPA

Brabant reageert op het overlijden van George Michael; deel uw herinneringen

BRABANT – Zanger George Michael is gisteravond op 53-jarige leeftijd overleden. Het oud-bandlid van Wham! stierf vredig thuis, aldus zijn publicist. Brabant wordt wakker met het nieuws van zijn overleden en reageert.

De reacties op Twitter zijn diepbedroefd. Na het overlijden van onder meer David Bowie, Prince en Leonard Cohen is George Michael de zoveelste artiest die sterft in 2016. Op de valreep. De doodsoorzaak van de zanger is nog niet officieel vastgesteld. RTL Nieuws meldt dat de manager van de zanger, Michael Lipmann, tegen Britse media heeft verklaard dat George Michael overleden is door hartfalen.

Volgens muziekkenner Leo Blokhuis was Michael bezig met nieuw werk. Dat de zanger nu dan gestorven is, komt dan ook onverwacht.

M. Adams reageert via de site van het Brabants Dagblad: 'Dank George,voor je talloze mooie platen. Rust in vrede, muziekheld! Shocked! Love to you! Held, door je zijdezachte stem, je gave clips en je personality. Je liet zien dat hokjesdenken iets voor muggezifters was en sensualiteit bovenal ook naast religie kon bestaan. Maar ook je vrolijke hits met Wham en de kerstklassieker! Gister nog nietsvermoedend meezingend hier. Nu zo wakker worden. De regen valt, onstuimig weer, de wereld rouwt mee. XXX'

Jan reageert ook via de website. Van hem mag 2016 snel voorbijgaan: 'Het begint er op te lijken dat de grootste artiesten uit de jaren 80 het loodje gaan leggen. David Bowie, Prince, George Michael. Laat 2016 maar snel voorbij gaan.. R.I.P.'

Heeft u ook speciale herinneringen aan de zanger of zijn muziek? Die kunt u met ons delen via social medial.