Juryvoorzitter Rob Scheepers keurt een van de 54 inzendingen voor Brabants Lekkerste Bier. Naast hem ontfermt ook Ton van Opstal zich over zijn taak, terwijl Albert Bull zich nog laat inschenken.
Volledig scherm
PREMIUM
Juryvoorzitter Rob Scheepers keurt een van de 54 inzendingen voor Brabants Lekkerste Bier. Naast hem ontfermt ook Ton van Opstal zich over zijn taak, terwijl Albert Bull zich nog laat inschenken. © Pix4Profs-Ron Magielse

Bourgogne Kruis, De Roos en Muifelbrouwerij gaan voor Brabants Lekkerste Bier 2021

VIDEOHILVARENBEEK - De smaakpapillen hebben gesproken. Drie brouwers gaan op voor de titel van Brabants Lekkerste Bier 2021: Bourgogne Kruis, De Roos en Muifelbrouwerij. Volgend weekend maken de drie Brabantse kranten de finale uitslag bekend. 

  1. Burgemeesters slaan alarm over drugsindustrie: ‘Aanpak georganiseerde misdaad faalt’
    PREMIUM

    Burgemees­ters slaan alarm over drugsindu­strie: ‘Aanpak georgani­seer­de misdaad faalt’

    TILBURG - Een groep burgemeesters slaat alarm over de ‘falende aanpak’ van de georganiseerde misdaad in Nederland. In een gezamenlijk manifest pleiten de burgemeesters, onder wie Theo Weterings (Tilburg) en Paul Depla (Breda), onder meer voor het legaliseren van softdrugs en extra geld voor politie en justitie, waardoor drugscriminelen steviger en efficiënter kunnen worden aangepakt.