De familie van Dungenaar Fons Sleutjes (68) - zelf in isolatie vanwege het coronavirus waar hij aan overleed - besloot tóch iets moois te maken van zijn uitvaart.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie van Dungenaar Fons Sleutjes (68) - zelf in isolatie vanwege het coronavirus waar hij aan overleed - besloot tóch iets moois te maken van zijn uitvaart. © Privé-collectie

Bizar, een uitvaart in coronatijd: ‘Sommigen zwaaiden naar de camera, dan was het huilen’

DEN DUNGEN/KERKDRIEL - Geen avondwake, geen condoleance, geen koffietafel en slechts een handjevol mensen bij de afscheidsdienst. De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus hakken er in. ,,Je kunt elkaar niet even vastpakken. Dat doet pijn.”

  1. Zomerfoto's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville

    Peter Sillekens is verkozen tot de weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Hij is op vakantie in de Franse badplaats Deauville. Volgens hem wachten deze parasols op de zon. Misschien zijn ze ook in afwachting van de toeristen die normaal gesproken in het zomerseizoen de stranden bevolken. Deze foto roept een beeld op van verwachting en hoop. De zomer is nog niet voorbij. Er kan nog van alles gebeuren. Van harte gefeliciteerd Peter Sillekens.