Goede stoelen, goed beeld en een goed geluid. Dat zijn volgens bioscoopeigenaar Carlo Lambregts de drie pijlers van Cine-Service, zoals hier in Bergen op Zoom. ,,Je moet met de tijd meegaan, anders lopen de mensen weg."
Volledig scherm
PREMIUM
Goede stoelen, goed beeld en een goed geluid. Dat zijn volgens bioscoopeigenaar Carlo Lambregts de drie pijlers van Cine-Service, zoals hier in Bergen op Zoom. ,,Je moet met de tijd meegaan, anders lopen de mensen weg." © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Bioscoop is booming in West-Brabant: 35 zalen, 5624 stoelen

ETTEN-LEUR - Nog een bioscoop erbij in West-Brabant? Ja hoor, vindt John Kanters die een megabioscoop met tien zalen wil realiseren in Moerdijk. Ook Pathé ziet nog kansen in de regio.

 1. Nieuwsoverzicht | Pijnlijke fouten bij doodschieten Taurossen - Brabantse wint een ton met radiospel
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Pijnlijke fouten bij doodschie­ten Taurossen - Brabantse wint een ton met radiospel

  Op de dag van de persconferentie werd gebaald van het feit dat de versoepelingen niet per 21 april worden doorgevoerd. Maar dat wat bekend werd biedt ook hoop, voor scholen en bijvoorbeeld dierenpark De Oliemeulen. Verder was het de dag waarop bekend werd dat Radio 538 binnenkort 10.000 mensen mag verwelkomen op het Chasséveld in Breda. En toevallig bij diezelfde zender won de Brabantse Neeltje vandaag 100.000 euro. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 1. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'

 2. Kiki's grote liefde stapte uit het leven vanwege dubbelleven: 'Hij leed aan seksverslaving'
  Play

  Kiki's grote liefde stapte uit het leven vanwege dubbelle­ven: 'Hij leed aan seksversla­ving'