Jules Paquay in zijn nieuwe zaak De Frietaire
Volledig scherm
PREMIUM
Jules Paquay in zijn nieuwe zaak De Frietaire © Kees Martens/DCI Media

Bij deze friettent komt alles uit de airfryer: 'Gooi eens een kroket in de hete lucht’

Geen vette lucht, een mooi interieur en krokante friet met een wijntje erbij. Een frietje eten bij De Frietaire in Eindhoven is nét wat stijlvoller dan een vette hap bij de doorsnee friettent om de hoek. Want vet zijn de friet en snacks juist niet. Alles komt er uit de airfryer.

 1. Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen
  PREMIUM

  Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen

  LAND VAN CUIJK - De horeca in Land van Cuijk gaat zaterdag massaal open. Het is een actie tegen het besluit van het kabinet dat winkels wel en horecagelegenheden nog niet open mogen. De gemeente Land van Cuijk heeft, zo zegt Koninklijke Horeca Nederland Land van Cuijk, al aangegeven die dag niet op te zullen treden. De gemeente laat zelf weten de persconferentie van premier Rutte van vrijdagavond af te wachten voordat een definitief standpunt wordt ingenomen.
 2. Nieuwsoverzicht | Woede nadat terrassen moeten wijken voor nieuwe fietsenstalling - Kabinet versoepelt coronaregels
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Woede nadat terrassen moeten wijken voor nieuwe fietsen­stal­ling - Kabinet versoepelt coronare­gels

  Nederland gaat de harde lockdown vanaf zaterdag loslaten. Het hoger onderwijs gaat weer open, sporten en naar de kapper gaan kan weer en winkelen op afspraak mag. Ander nieuws: de man die uit een jeugdgevangenis in Breda ontsnapte en woensdag in België werd doodgeschoten, is de 21-jarige Kenneth B. Verder blijkt dat een aantal terrassen van horecazaken in Eindhoven moet wijken voor de komst van een nieuwe ondergrondse fietsenstalling. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.