Volledig scherm
PREMIUM
© VICTOR VAN BREUKELEN

Belangrijkste GGD-tip: zorg dat je oververhitting bij kinderen herkent

Zeker nu de hitte nog de hele week aanhoudt is het voor scholen belangrijk maatregelen te nemen om te zorgen dat kinderen op school niet oververhit te raken, zegt GGD West-Brabant.

Blijf uit de zon, drink extra water, schakel een tandje terug qua inspanningen. Het zijn open deuren met de hitte, maar leg ravottende kinderen maar eens uit dat ze even wat rustiger aan moeten doen. 

 1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.
 2. Ik ben echt klaar met dit kabinet
  Geef uw mening

  Ik ben echt klaar met dit kabinet

  Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?