Acht van de tien verpleegkundigen in blijde verwachting met op de bordjes het aantal weken dat ze in verwachting zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Acht van de tien verpleegkundigen in blijde verwachting met op de bordjes het aantal weken dat ze in verwachting zijn. © Gynaecologen Bernhoven

Babyboom op kraamafdeling van ziekenhuis: tien verpleegsters zwanger

UDEN - Op de kraamafdeling van ziekenhuis Bernhoven in Uden is sprake van een bijzondere babyboom: maar liefst tien verpleegkundigen die er werken zijn tegelijkertijd in verwachting. De eerste baby is vorige week geboren, de grote geboortegolf wordt in februari verwacht. 

 1. Fijn, het is koud! Zo maak je handig gebruik van de lage temperaturen
  PREMIUM

  Fijn, het is koud! Zo maak je handig gebruik van de lage temperatu­ren

  Het heeft even geduurd, maar Koning Winter heeft zijn intrede nu toch echt gedaan. Het is steenkoud buiten en volgend weekend kunnen we op meerdere plekken in het land sneeuw verwachten. Voor de koukleumen onder ons is dat allemaal maar niks. Komt nog eens bovenop dat de gasrekening fors zal toenemen. Toch zijn die kou en sneeuw niet alleen maar rot en onhandig. Op deze manieren maak je er handig gebruik van.
 2. Een blik in de toekomst naar 2030, waarin Duitsland niet meedoet aan een WK in Nederland vanwege aardbevingen
  PREMIUM
  Column

  Een blik in de toekomst naar 2030, waarin Duitsland niet meedoet aan een WK in Nederland vanwege aardbevin­gen

  Een blik in de toekomst. Het is gelukt! Na een felle strijd met het revolutionaire plan van het landentrio: Griekenland, Saudi-Arabië en Egypte kiezen de FIFA-landen tóch voor de Nederlandse bid. Voor het eerst in de geschiedenis gaat ons kleine kikkerlandje in 2030 het WK organiseren. De euforie is – aanvankelijk - groot. Maar naarmate het toernooi nadert wordt de feestvreugde danig getemperd.