Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

‘Aso gedrag’ bij trouwstoet in Den Bosch: passagiers zitten op raamstijl en hangen uit raam

DEN BOSCH - Chauffeurs die in een bruiloftsstoet door Den Bosch reden, hebben zich zaterdagmiddag behoorlijk asociaal gedragen. Dat meldt de politie, bij wie meerdere klachten over de trouwstoet binnenkwamen.

Agenten die in de buurt waren, bekeurden twee passagiers voor het niet-dragen van een gordel. ,,Ze zaten tijdens het rijden op de raamstijl en hingen uit het raam”, aldus de politie.

Daarnaast kreeg een bestuurder een proces-verbaal omdat hij zich niet hield aan de regels van de voorsorteerstrook. Bruiloftsstoeten zorgen vaker voor overlast en gevaar door zich niet aan de verkeersregels te houden.

  1. Fruithandel De Groot doelwit van criminelen na onderschepping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie
    PREMIUM

    Fruithan­del De Groot doelwit van criminelen na onderschep­ping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie

    ARNHEM/HEDEL - Uit wraak voor een onderschepte lading cocaïne zijn eigenaren van de Hedelse groente- en fruithandel De Groot afgeperst. Er is zelfs gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker’ als het vereiste bedrag niet op tafel zou komen. De twee verdachten van de afpersing en bedreiging blijven voorlopig vastzitten, oordeelde de rechter donderdag tijdens een inleidende zitting.