Volledig scherm

Alle digitale producten van BN DeStem op een rij

BN DeStem heeft meer dan de papieren krant alleen. BN DeStem heeft naast een nieuwswebsite apps voor Android en iOS-toestellen, maar ook een digitale krant voor Android en iOS.

Smartphone

Smartphone App voor iOS (iPhone) Smartphone App voor Android

Tablet

Nieuws App voor iPad Nieuws App voor Android Tablets

Digitale krant

Digitale krant voor iPad Digitale krant voor Android

WhatsApp
Daarnaast is het mogelijk om via WhatsApp op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws. Dit kan door BN AAN te sturen naar 0610141812

Facebook
Uiteraard is BN DeStem ook te volgen op Facebook. Via diverse pagina's houden wij u als lezer op de hoogte van belangrijk nieuws, ontroerende verhalen en grappige filmpjes.

Facebook BN DeStem Facebook BN DeStem Breda Facebook BN DeStem Oosterhout Facebook BN DeStem Bergen op Zoom Facebook BN DeStem Roosendaal Facebook BN DeStem Etten-Leur Facebook BN DeStem Moerdijk Facebook BN DeStem Zeeland Facebook BN DeStem Amateurvoetbal Facebook BN DeStem NAC Facebook BN DeStem Sport

Instagram
Ook op Instagram is BN DeStem actief. Volg ons hier voor leuke foto's en filmpjes uit de regio.

YouTube
BN DeStem is evenzeer actief op YouTube. Op ons kanaal vindt u met name nieuws- en sportvideo's terug.

 1. Vastzitten op een paradijselijk eiland zónder corona, het kan: Roeland woont in een dagdroom
  PREMIUM

  Vastzitten op een paradijse­lijk eiland zónder corona, het kan: Roeland woont in een dagdroom

  ROSMALEN/PALAU - Zijn er nog coronavrije plekken in de wereld om over te dagdromen? Stel je een exotisch eilandje voor waar het altijd 30 graden is, de stranden wit zijn en de zee zo helder is dat de schaduw van de boot op de bodem zichtbaar is. En misschien wel het belangrijkste van allemaal: corona bestaat er niet. Roeland Bruysters (54) uit Rosmalen woont in zo'n paradijs midden in de Stille Oceaan, maar kan er ook niet weg.
 2. ‘Heerlijk, het hooi is binnen’
  Boerenpraat

  ‘Heerlijk, het hooi is binnen’

  Nadat de eerste snede binnen is - dit is het eerste gras dat geoogst wordt in het voorjaar, vaak ook het beste gras - maak ik me op voor het winnen van hooi uit het natuurgebied. In dit gebied, grenzend aan de boerderij, wordt niet bemest en geen gebruikgemaakt van gewasbestrijdingsmiddelen. Extensief, ecologisch beheer, zoals dat heet. In verband met probleemonkruid, zoals ridderzuring en akkerdistel, mag ik er eerder maaien, zodat dit onkruid zich niet kan vermeerderen. Zo krijgen de planten geen kans om zaad te vormen.