Volledig scherm
Adele en de 7-jarige Morrison uit Etten-Leur. © Facebook/Nancy Wongsotaroeno

Adele smelt voor Morrison (7) uit Etten-Leur (video)

ETTEN-LEUR - De 7-jarige Morrison uit Etten-Leur was vrijdag even het middelpunt van het concert van Adele in de Ziggo Dome in Amsterdam. De jonge fan had een schilderij gemaakt voor de wereldberoemde zangeres. Toen zij hem zag, smolt de Britse voor de jongen uit Etten-Leur. Zij nam het schilderij aan en hield een praatje met hem. Een onvergetelijke ervaring voor Morrison en zijn moeder Nancy Wongsotaroeno.

Nancy, ook een groot fan van Adele, schrijft op Facebook hoe bijzonder de ontmoeting met de Britse zangeres was. Ook is een video gemaakt van de ontmoeting.

De Etten-Leurse schrijft dat Morrison erg trots was op zijn schilderij. Veel mensen gaven hem al complimentjes toen het gezelschap van de parkeerplaats naar de Ziggo Dome liep.

Morrison hield tijdens het concert het schilderij enkele keren omhoog. Op enig moment gebaarde de zangeres dat zij dichterbij het podium mochten komen. Ze wisten tot vier rijen voor het middenpodium te komen. Daar hield de zangeres op dat moment een praatje.

Nancy tilde Morisson op en hij hield het schilderij omhoog. Op enig moment zag de Britse wereldster Morrison en ze vroeg naar zijn leeftijd. Maar het lukte niet om het schilderij te geven.

Vervolgens gingen moeder en zoon nog een stukje naar voren, tot aan het dranghek. Ja, Adele zag hen weer staan. Nu kwam ze naar hen toe voor een praatje. Ze vroeg onder meer waar hij vandaan komt. "Etten-Leur", antwoordde hij. Ook vertelde hij dat hij zijn kunstwerk speciaal voor Adele heeft gemaakt. Zij nam het in ontvangst.

Achteraf bleek dat het tafereel ook te zien was op het grote scherm. Nancy vertelt tegen BN DeStem: "Adele probeerde Morrison nog op te tillen, maar daar werd hij heel verlegen van. Hij kan ook maar moeilijk bevatten dat iedereen interesse in hem heeft."

Voor Nancy en Morrison was het een onvergetelijke avond. Over het einde van het concert schrijft Nancy: "Naast mij staat een heel gelukkig klein mannetje op z'n stoel, met z'n arm om mijn nek en een handje dat me af en toe knijpt, omdat ie het zo fijn heeft. En los van dat ik het zelf ook prachtig vond, ben ik vooral heel gelukkig omdat ik dit met hem heb kunnen delen."