Aad de Mos
Volledig scherm
Aad de Mos © Leo van der Velde

Aad de Mos voorspelt PSV - Ajax vanuit kappersstoel en Leo Alkemade kan beter dansen dan vechten

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Voetbalanalyticus Aad de Mos neemt zijn werk zéér serieus, blijkt maar weer eens. Zittend in de kappersstoel (is het weer tijd voor een likje verf?) doet hij een poging om PSV - Ajax te voorspellen. ,,Ik denk dat de Hel van Eindhoven klaar is voor deze wedstrijd", zegt hij. Bedankt, Aad. We zijn erg benieuwd.

Fitnessgoeroe Mo Bicep probeert zijn volgers de sportschool in te schreeuwen.

Volgens Leo Alkemade schelden vrouwen eerder dan mannen. Panelgenoot Soundos El Ahmadi besluit daarop de confrontatie op te zoeken met hem, waarna blijkt dat Leo nog goed kan dansen ook. Je leert nog eens wat.

Bosschenaar Simon Zijlemans probeert even een schoenencontractje binnen te slepen.

Tuurlijk, donderdag is eigenlijk Europa League-avond. Dat weet iedereen. Maar je hoeft niet perse de héle avond achter de buis te zitten. En dat is dus precies wat Tanja Jess leek te denken. De actrice ging lekker uit eten in Hotel Okura in Amsterdam.

Acteur Tim Haars lijkt een beeld uit de kerk te hebben gestolen. We hadden er volgens hem bij moeten zijn. Dat denken wij ook.

Giel de Winter vraagt of we willen stemmen op zijn programma voor een Televizierring. Daar kijkt hij wel héél erg serieus bij.