Volledig scherm

112-overzicht: tabak in brand, fietser aangereden, granaat in Biesbosch

ETTEN-LEUR - Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant dat maandag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

De politie heeft in een woning aan de Guido Gezellelaan in Bergen op Zoom zes mannen betrapt die een hennepkwekerij aan het ruimen waren. Het zestal werd direct aangehouden. Rond 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er in de straat vermoedelijk hennep werd geknipt. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze een man met een grote vuilniszak in zij handen bij een bestelauto staan.

Bij sigarettenfabrikant Philip Morris in Bergen op Zoom woedde maandagmiddag een brand in een box met tabak. De brandweer rukte rond 12.53 uur uit voor een brand bij de sigarettenfabrikant. Dat bleek niet nodig, want een half uur later was de brand geblust door blusinstallatie.

Op een parkeerplaats bij de Jumbo aan de Rat Verleghstraat in Breda is maandagavond een fietser aangereden door een auto. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste die de fietser aanreed kwam met de schrik vrij.

De politie heeft maandagochtend in de Biesbosch een granaat uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk gemaakt. Het ging om een granaat van 57 millimeter. Volgens een agent werden dit type granaten gebruikt om tanks uit te schakelen.