Volledig scherm

112-overzicht: dronken slaapkop, inbreker klemgereden en heisa om papegaai

ETTEN-LEUR - Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant dat dit weekend op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

Een dronken automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn voertuig stilgevallen op de rechterrijstrook. Volgens passanten zou de bestuurder in slaap zijn gevallen. De auto stond stil met gedoofde lichten. 'Echt levensgevaarlijk', aldus de politie. Lees meer.

Bewoners van een woning in het buitengebied van Terheijden hebben zaterdagavond een inbreker klem gereden. De man ging er vervolgens te voet vandoor, maar de politie kon hem bij de A59 ter hoogte van knooppunt Zonzeel aanhouden. Lees meer.

De brandweer heeft zondagochtend geprobeerd om een papegaai te redden in Waalwijk. Het beest zaterdagavond weg uit een woning aan de Edouard Lalosstraat. ,,Ik denk dat hij ergens van geschrokken is", aldus de eigenaresse. Het beestje, Sjefke, zorgde voor heel wat heisa. Lees meer.

Twee mannen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag langs de A16 bij Zevenbergen opgepakt omdat zij 50 gram cocaïne in hun auto hadden liggen. Het gaat om twee Rotterdammers (19 en 20). Ze worden verdacht van drugshandel. Lees meer.

Twee Tilburgers hebben zondagochtend een 19-jarige vrouw uit Oosterhout mishandeld. De vrouw zag op de Markt twee jongens een meisje lastigvallen en zei er wat van. Daarop keerde het tweetal zich tegen haar en werd ze door één van de jongens geslagen. Lees meer.

Lees meer 112 op onze speciale 112-pagina.