Volledig scherm
© Shutterstock

Zo blijf je je zenuwen de baas tijdens een presentatie

PodcastPresenteren op het werk of voor publiek. De een vindt het heerlijk, bij de ander breekt het angstzweet uit. Met overtuigexpert Nathan de Groot bespreken we in onze nieuwe podcast hoe je presentatie beter kan.

Luister de podcast hierboven of via iTunes.

Knikkende knieën, een black-out of overslaande stem: veel mensen vinden spreken voor publiek doodeng. Maar die spreekangst valt te verslaan. En het verhaal kan altijd overtuigender.

Volledig scherm
Nathan de Groot © Privé archief

In deze podcast spreekt work-lifeplatform Intermediair met overtuigexpert, presentatiecoach en dagvoorzitter Nathan de Groot. Hij is als freelance trainer werkzaam voor Debatrix en redacteur bij De Speld. Zijn missie: mensen helpen een overtuigende en memorabele presentatie te geven. Tijdens de podcast bespreken we met De Groot waarom mensen überhaupt zenuwachtig zijn om te spreken voor groepen en hoe je je zenuwen de baas bent. Is dat gelukt, dan is het zaak je verhaal diepgang, urgentie of humor mee te geven.

Ten slotte geeft De Groot waardevolle tips voor de echte pro’s. Hoe til je je presentatie naar een hoger niveau, en zorg je dat je jouw publiek blijft boeien? Dat leer je door te luisteren naar onze nieuwe podcast.

Meer podcasts luisteren? Luister naar de aflevering over hoe je slim kunt onderhandelen over je salaris of hoe je werkgever en jij het talent in jou naar boven halen

Op zoek naar een nieuwe baan? Upload je cv en/of zoek naar vacatures op Intermediair.nl