Eigenaresse Hanneke van Kouwen van hotel en restaurant Hoog Holten
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Hanneke van Kouwen van hotel en restaurant Hoog Holten © Wilbert Bijzitter

Hoteleigenaar Hanneke: ‘Je voelt je gewoon schuldig dat je open mag zijn’

Het is druk bij de hotels en bungalows in het oosten van het land. Tijdens de nieuwe lockdown mogen hotelgasten wel uit eten gaan in hun hotel. Voor sommigen een reden om te willen boeken, maar de meeste mensen hadden al in september geboekt, ruim voor de lockdown in ging.

  1. Het hotel waar Kim werkte, ging failliet: ‘Er komt een doorstart, maar zonder ons’
    Baan kwijt door corona

    Het hotel waar Kim werkte, ging failliet: ‘Er komt een doorstart, maar zonder ons’

    Het ene na het andere bedrijf maakt bekend mensen te moeten ontslaan. Reden: corona. Er zijn minder vluchten, minder treinreizen, minder vakanties, minder festivals, en ga zo nog maar even door. Kim de Vries (28) uit Aalsmeer was manager on duty in een hotel in Amsterdam. Op 1 oktober stond het personeel na een faillissement op straat. ,,Het inleveren van onze spullen was een treurig moment.”