Volledig scherm
PREMIUM
Hester Salazar en Ernst Benz, kennen elkaar via hun werk in ziekenhuis RadboudUMC en werken nog steeds samen. Ze werden twee jaar geleden ouders van Carmen. © Koen Verheijden

Een relatie met je collega, zo werkt het wel

Verliefd op een collega, en dan? Ontslag nemen, stilhouden, verdringen? Twee stellen die verliefd werden op de werkvloer en nu nog steeds samenwerken, geven tips. ,,Het kan, zolang het geen scheve gezichten geeft bij de collega’s.”

Bij marketingbureau Maxlead in Oegstgeest werken ze met flexplekken: je kunt kiezen waar je die dag werkt. Als Merel Driessen (27) en Rob van der Niet (29) tegenover elkaar zaten, was het werk altijd extra leuk. Na twee maanden besloten ze op hetzelfde moment dat ze de ander meer dan een leuke collega vonden.

  1. Groot tekort aan doktersassistenten: ‘Het is echt één voor twaalf’

    Groot tekort aan doktersas­sis­ten­ten: ‘Het is echt één voor twaalf’

    Er is een groot gebrek aan doktersassistenten. Als er niets gebeurt, loopt het tekort in Nederland in 2022 op tot 600 doktersassistenten, volgens prognoses van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Sommige praktijken zullen zelfs hun deuren sluiten, waarschuwt de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA). In Houten gebeurt dat al, in de Ooijpolder dreigt hetzelfde scenario deze zomer.