Volledig scherm
PREMIUM
Hester Salazar en Ernst Benz, kennen elkaar via hun werk in ziekenhuis RadboudUMC en werken nog steeds samen. Ze werden twee jaar geleden ouders van Carmen. © Koen Verheijden

Een relatie met je collega, zo werkt het wel

Verliefd op een collega, en dan? Ontslag nemen, stilhouden, verdringen? Twee stellen die verliefd werden op de werkvloer en nu nog steeds samenwerken, geven tips. ,,Het kan, zolang het geen scheve gezichten geeft bij de collega’s.”

Bij marketingbureau Maxlead in Oegstgeest werken ze met flexplekken: je kunt kiezen waar je die dag werkt. Als Merel Driessen (27) en Rob van der Niet (29) tegenover elkaar zaten, was het werk altijd extra leuk. Na twee maanden besloten ze op hetzelfde moment dat ze de ander meer dan een leuke collega vonden.

  1. Stewardess van iconische foto aanslag Zaventem dreigt baan te verliezen

    Stewardess van iconische foto aanslag Zaventem dreigt baan te verliezen

    De kleren aan flarden gescheurd, helemaal onder het stof, zwaargewond en duidelijk in shock. Eén foto maakte van Nidhi Chaphekar het symbool voor de terreur van 22 maart 2016. De Indiase stewardess moest na de aanslag op de luchthaven van Zaventem 23 operaties ondergaan en lang revalideren. Nu dreigt ze haar baan bij Jet Airways te verliezen door het dreigende faillissement van de Indische luchtvaartmaatschappij. Toch blijft ze optimistisch.