Volledig scherm
© Creatief Confetti

Droombaan voor mensen die graag kinderfeestjes organiseren

Vacature van de weekVoor sommige mensen is het een gruwel, maar draai jij je hand niet om voor het organiseren van een kinderfeestje? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou.

Het Haarlemse evenementenbureau Creatief Confetti richt zich speciaal op het vermaken van kinderen. Ze organiseren evenementen voor kinderen tijdens huwelijken, openingen, jubilea en afscheidsfeestjes. Met andere woorden: elke activiteit waarvoor ook kinderen uitgenodigd zijn. ,,Wij zijn daar om de kinderen te vermaken”, aldus eigenaresse Sandra Hogenkamp. ,,We gaan knutselen, we hebben een groot spellenplein en hebben veel creatieve onderdelen, zoals schminken en glittertattoos.”

Omdat er veel vraag is naar dit soort evenementen, is Hogenkamp op zoek naar versterking in de vorm van een pedagogisch medewerker. ,,Ik krijg wel eens sollicitaties binnen van mensen die oppassen op het buurmeisje. Het is echt een andere orde van grootte als je veertig kinderen die je nog nooit hebt gezien moet bezighouden.” Naast de benodigde werkervaring in de branche, is Creatief Confetti ook op zoek naar iemand die een team kan aansturen, overzicht kan houden en een creatieve inslag heeft. ,,Ik zou het ook heel leuk vinden als de kandidaat actief kan meedenken over bijvoorbeeld nieuwe activiteiten en spellen”, geeft Hogenkamp aan. En heel praktisch: de kandidaat moet beschikken over een rijbewijs, zodat hij of zij met het busje naar locatie kan.

Quote

Het salaris is 2100 euro bruto voor een fulltime werkweek

Werkdagen

De vacature is per direct en voor 20 tot 24 uur per week. Je werkt in principe op woensdag, vrijdag en een middag in het weekend. De tijd en dag zal in overleg worden bepaald. ,,We zijn heel erg groeiende, dus ik hoop dat het uiteindelijk richting de vier dagen of een voltijdbaan zal gaan. Maandag en dinsdag worden er weinig feestjes gegeven, maar dat zijn wel dagen waarop we evenementen kunnen voorbereiden”, aldus Hogenkamp. Elk weekend, op woensdagen en in het zomerseizoen ook op vrijdagen, organiseert Creatief Confetti kinderfeestjes in het Muiderslot. Het salaris voor deze functie bedraagt 2100 euro bruto voor een fulltime werkweek, daarbij ontvang je ook 8 procent vakantiegeld. 

Een van de leuke dingen aan deze baan is volgens Hogenkamp de dankbaarheid van de ouders. ,,Heel veel mensen zien er tegenop om de kinderen te vermaken op feestjes en we horen heel vaak dat ouders blij zijn dat het zo ontspannen was. Ze hadden het wel gehoopt natuurlijk, maar het is altijd maar afwachten hoe het zal zijn.” Bovendien is de afwisseling in de baan erg prettig, zegt de eigenaresse. ,,De ene dag ben je bij een feestje - je komt op de meest uiteenlopende plaatsen - de andere dag ben je een activiteit aan het voorbereiden.” 

Interesse? Je vindt de vacature bij Nationale Vacaturebank.

Lees de beste artikelen op het gebied van werk en carrière via onze wekelijkse nieuwsbrief!