'Iergh! Wat een engerd!' Gigantische paling zwemt door centrum Arnhem

video,,Iergh! Wat een engerd!” De vuistdikke paling van ruim een meter in de Jansbeek trekt de laatste dagen veel belangstelling. Grote vraag is: wie heeft de slangachtige vis een handje geholpen en uitgezet in de Arnhemse beek?

Niet de goudvissen, stekelbaarsjes of snoeken zorgen de laatste dagen voor veel bekijks bij de Jansbeek, maar een solitaire paling.  Roerloos op de donker bodem van de kunstmatige beek is ie nauwelijks waarneembaar. Eenmaal gespot pakken voorbijgangers het mobieltje om het lange, gladde gevaarte vast te leggen voor het thuisfront.

  1. Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth

    Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrach­te honing aan voor meth

    Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.