Volledig scherm
© Cuddle Clones

Dit bedrijf maakt pantoffels die exact op je huisdier lijken

De liefde voor een hond gaat ver, dat is moeilijk te ontkennen. De trouwe viervoeters geven al hun vriendschap, gezelschap én bescherming. Maar er is meer: vanaf nu kan je favoriete huisdier je voorzien van de nodige extra warmte in deze koude periode.

Sinds kort kan je pantoffels op maat laten maken die er exact uitzien als je hond. Want die is niet alleen je huisdier, maar ook lid van het gezin en vaak je beste vriend.

Vacht

Het bedrijf Cuddle Clones is het brein achter de pantoffels. Ze baseren zich op foto’s waardoor elk paar zo goed is ontworpen dat ze exact op je trouwe viervoeter lijken. Elke vlek of streep wordt op precies dezelfde manier weergegeven.

Uiteraard moet je diep in je portemonnee graven om zulke pantoffels te willen kopen. Ze kosten om en nabij de 200 euro. Bovendien duurt het in totaal zo’n acht weken om een paar te laten maken en thuis te laten bezorgen. Maar de pantoffels vereeuwigen dan wel je huisdier op een of andere manier. Sommige mensen gaan er echter té ver in. Enkelen vroegen Cuddle Clones of het mogelijk was om pantoffels te maken met de echte vacht van hun hond - wellicht omdat die net overleden was - maar dat hebben ze niet gedaan.

Teddybeer

Cuddle Clones beperkt zich niet alleen tot die pantoffels. Het is ook mogelijk om een pluche teddybeer van je viervoeter te laten maken. En voor mensen die net afscheid hebben moeten nemen van hun hond, kan Cuddle Clones hen helpen in het afscheid. Het bedrijf kan de stoffelijke resten ervan verwerken in de pluche knuffel. Op die manier zal de hond op een of andere manier altijd bij het baasje blijven.

  1. Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp nam het dit jaar bij de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld op tegen 18 andere viervoeters en ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal. De straathond (rassencombinatie onbekend) werd in 2014 door zijn baasje op het nippertje van de dood gered. Ze haalde hem van de weg en wist dat ze de juiste keuze had gemaakt toen hij in de auto meedanste op Bob Marley. Baasje en hond zijn nu een trofee en 1.500 dollar rijker.
  2. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aangetroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.