Volledig scherm
© ThinkStock

Amerikaanse oma (50) bevalt onverwachts van zoon

Ze zou al een jaar in de overgang zijn, maar tot haar eigen verbazing bleek de Amerikaanse Michelle Hall al 26 weken zwanger te zijn. ,,Ik deed voor de zekerheid een test, puur om die mogelijkheid uit te sluiten’’, zegt de moeder van vier en oma van twee kleinkinderen tegen Naples Daily News. ,,Iedereen in mijn omgeving was in shock.’’

Hall was nauwelijks aangekomen en had evenmin last van typische zwangerschapskwaaltjes. Ze kampte wel al maanden met buikpijn, maar ze ging er vanuit dat die pijn werd veroorzaakt door haar menopauze en de auto-immuunziekte waar ze aan lijdt. ,,Stomverbaasd was ik toen die test positief bleek’’, aldus de Amerikaanse.

Ze mag dan verrast zijn, Hall meldt wel zielsgelukkig te zijn met haar zoon, die ze Grayson heeft genoemd. In het begin had het jongetje last van slaapapneu, maar inmiddels gaat het een stuk beter met hem. 

  1. Kritiek op stel dat in safaristijl trouwde met daarbij als zebra's beschilderde ezels

    Kritiek op stel dat in safari­stijl trouwde met daarbij als zebra's beschilder­de ezels

    Dierenactivisten zijn woest op een Spaanse koppel dat afgelopen zaterdag tijdens hun huwelijksfeest in safaristijl in de kustplaats Cádiz (Andalusië) twee ezels liet beschilderen met witte verf en zwarte zebrastrepen. Een voorbijganger die de knullig getransformeerde hoefdieren spotte, zette beelden daarvan op Facebook. ,,Een beschamende en infantiele vorm van dierenmishandeling”, luidt zijn felle kritiek.