Zonder coronapaspoort geen toegang: hoe eerlijk is dat?

VIDEODe naderende invoering van het coronapaspoort leidt niet alleen maar tot applaus. Zorgt de pas straks voor discriminatie? En hebben we hem eigenlijk wel nodig? Het fenomeen belicht, aan de hand van drie kritische stellingen.

2 reacties

  • J.W. van der Meer

    8 maanden geleden
    Corona paspoort? Ik ben ervoor! Mensen die niet 'willen' kunnen dan niet overal naartoe. Zij zouden zo weer een pandemie kunnen veroorzaken. Maar er is een kleine groep mensen die niet gevaccineerd 'kan' worden. Ik heb het dan over mensen met sterke afweerreacties en allergieen voor bepaalde stoffen. In hun geval zou een medische verklaring van een arts en een negatieve Coronatest hun toegang moeten geven tot bepaalde landen en evenementen.
  • Panneman

    8 maanden geleden
    Mensen maken graag ook overal een probleem van, nu weer over een paspoort, het gaat om de volksgezondheid, niet vaccineren betekend automatiche achteraan sluiten in het ziekenhuis als je covid krijgt, een paspoort zeg ook helemaal niets over een ziekte maar dat je bent beschermd, ach sommige groeperingen moeten toch altijd wat te ze*ken hebben.