Mallorca.
Volledig scherm
Mallorca. © Still

Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster

Een officier van justitie wordt op grote schaal lastiggevallen en beschuldigd van belangenverstrengeling in de zaak rondom de op Mallorca doodgeschopte Carlo Heuvelman. Op sociale media wordt de indruk gewekt dat de officier de moeder zou zijn van een van de verdachten, maar dat is onzin. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of ze iemand kan vervolgen voor smaad en laster. ,,Onze officier heeft niet de fijnste dag van haar leven.”

2 reacties

  • Jan de Jong

    1 jaar geleden
    Wat mij opvalt is dat zowel in de media als op TV gesproken wordt over "jongens" en jongeren. Waarom is dit nu plotseling het geval? Als 18-20 jarige andere nederlanders, vaak van buitenlandse afkomst verdacht worden, wordt er op tv en in de media gesproken voor zover ik me kan herinneren altijd gesproken over (jonge) "mannen". Wie zit er achter, dure advocaten en machtige ouders, om van begin af aan de algemene mindset via journalisten/presentator de bevolking, OM en rechters te beinvloeden?
  • FJ Kremer

    1 jaar geleden
    Het eigenlijk te gek voor woorden maar ik probeer het toch. Hoewel we de laatste tijd al veel gekke dingen hebben gezien van onze overheid en ook niet allemaal even netjes is dit geen reden om klakkeloos te retweeten van berichten over een persoon. Een gefundeerde mening zou je op zijn minst moeten beoordelen voordat je als een zombie iets op het net gooit. Dan nog ga je niet op de persoon die alleen maar zijn werk doet. Het blijkt dat sociale media niet zo sociaal is