Fietskoeriers van Thuisbezorgd.nl hadden gisteravond weinig te doen door een storing in het bestelsysteem.
Volledig scherm
Fietskoeriers van Thuisbezorgd.nl hadden gisteravond weinig te doen door een storing in het bestelsysteem. © ANP

Woede door storing bij Thuisbezorgd.nl, bestelwebsite belooft compensatie

Thuisbezorgd.nl, de populaire bestelwebsite voor maaltijden, kampte gisteravond enkele uren met een grote storing waardoor restaurants geen bestellingen van klanten konden ontvangen. Ondertussen bleef het wél mogelijk om op de site eten te bestellen. 

 1. Advocaat: Pawel werd niet onder tram geduwd, maar verloor evenwicht en was ‘stomdronken’
  PREMIUM

  Advocaat: Pawel werd niet onder tram geduwd, maar verloor evenwicht en was ‘stomdron­ken’

  Het is onzin dat een 15-jarige jongen vorige week in Den Haag de 39-jarige Pawel Bernat moedwillig onder de tram heeft geduwd. Het slachtoffer drong zich maandagavond zelf dronken op aan de jongen en zijn vrienden van 15 en 18. Toen deze een afwerend gebaar maakte, viel de Poolse man voor een aankomende tram. Dat zegt althans mr. Hugo Bakker, de advocaat van de 18-jarige jongen. ,,Zijn vriend heeft alleen de hand en vinger van het slachtoffer weggeslagen.”
 2. Nieuw Nederlands onderzoek: mensen met diabetes hebben lagere levensverwachting

  Nieuw Nederlands onderzoek: mensen met diabetes hebben lagere levensver­wach­ting

  De levensverwachting van mensen met diabetes is flink korter dan die van mensen zonder de ziekte. Dat meldt het Diabetes Fonds op basis van een studie door onderzoeksinstituut Nivel en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het is volgens het fonds de eerste keer dat is gemeten hoeveel diabetici in Nederland overlijden. ,,Of je nu diabetes type 1 of type 2 hebt, de kans op overlijden is groter”, concludeert het fonds.