Volledig scherm
© anp

Vrouw spuugt mondvol bloed in gezicht agent

Een 19-jarige vrouw uit Zutphen heeft vanochtend in Doetinchem een mondvol bloed in het gezicht van een agent gespuugd. De vrouw, die vermoedelijk flink dronken was, had het even daarvoor aan de stok gekregen met een portier, meldt de politie op Facebook.

Surveillerende agenten zagen dat de zeer agressieve vrouw op de Grutstraat een conflict had met de portier en zeiden tegen haar dat ze moest stoppen. Toen de vrouw toch doorging, probeerde een agent haar tegen te houden. Hierop sloeg en schopte ze de diender en spuugde ze het bloed. De vrouw is aangehouden.

  1. Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’

    Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’

    Een eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn. ,,We worden bedreigd met de dood en er liggen kogels in de brievenbus”, stelt Verkeersschool Aalbregt in een verklaring. De politie bevestigt dat er vanmiddag een incident is geweest.