De politie heeft zondagmiddag in een woning aan de Baron van Asbeckweg in het Groningse Warfhuizen een overleden vrouw aangetroffen.
Volledig scherm
De politie heeft zondagmiddag in een woning aan de Baron van Asbeckweg in het Groningse Warfhuizen een overleden vrouw aangetroffen. © De Vries Media

‘Vriend dode vrouw Warfhuizen gedroeg zich soms agressief’

De politie heeft zondag een 46-jarige vrouw dood gevonden in haar woning in het Groningse Warfhuizen. Een 32-jarige vriend van de vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.Volgens dorpsbewoners zouden de man en vrouw onder begeleiding staan van een zorgstichting vanwege hun psychiatrische problemen en verslaving. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.