Rita van de Vooren-Koenders werd 52 jaar oud. Ze overleed aan de gevolgen van deze vleesetende bacterie in de armen van haar zoon Robin.
Volledig scherm
PREMIUM
Rita van de Vooren-Koenders werd 52 jaar oud. Ze overleed aan de gevolgen van deze vleesetende bacterie in de armen van haar zoon Robin. © Gerard Verschooten

Vleesetende bacterie kostte Rita (52) het leven: ‘Het zou een griepje zijn’

De opmars van de soms levensgevaarlijke groep A-streptokokken zet momenteel alle ziekenhuizen op scherp. Hoe anders was dat zes jaar geleden nog. Toen overleed Rita van de Vooren-Koenders uit Beuningen plotseling aan de gevolgen van deze vleesetende bacterie in de armen van haar zoon Robin. ,,De huisarts had niets in de gaten.”

  1. Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordopdracht

    Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordop­dracht

    De rechtbank heeft Henk R., alias de ‘Zwarte Cobra’ vrijdag vrijgesproken van het geven van de moordopdracht op de Griekse diamantair en drugshandelaar Henie Shamel en de doodslag op zijn vriendin Anne de Witte in Antwerpen, bijna dertig jaar geleden. De twee werden op 9 mei 1993 kort na middernacht in een geparkeerde auto onder vuur genomen door twee mannen en overleden enkele dagen later aan hun verwondingen.