Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen © DPG

Verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca niet naar Spanje: Nederland neemt onderzoek over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. Ook een (eventuele) rechtszaak vindt dus in Nederland plaats.

6 reacties

 • Peter Huijbregts

  1 jaar geleden
  Nederland. De ene dag nationale verontwaardiging om de moord van P.R. de Vries. De andere dag mogen daders van zinloos geweld en die bewust ‘gevlucht zijn’ naar Nederland hun verantwoordelijkheid ontlopen door hier ‘berecht’ te worden. Wat een ontzettende minachting voor het slachtoffer en zijn gehele familie. Ik mis ook de reactie van Grappenhaus en Rutte hierover.
 • Pedro van Trijp

  1 jaar geleden
  Typisch Nederland! En dan zijn ze zo tegen zinloos geweld, en wat krijgen ze dadelijk… veel te lichte straf!!
 • N Beek

  1 jaar geleden
  Belachelijk dat ze hier berecht worden. Het is te hopen dat er een rechter zit die nul compassie met hen heeft. Arme ouders van die jongen, die zien hun kind nooit meer terug en moeten dan ook nog toe gaan zien hoe gemakkelijk ze ervan af komen hier in Nederland.
 • A.M.C. Sandberg

  1 jaar geleden
  Jammer dat ze in Nederland berecht worden. Gelukkig hebben ze al een week vol zenuwen achter de rug. In Spanje zouden ze hogere straffen krijgen; en terecht! Hadden ze ook nog gratis Spaanse les gekregen, de lafbekken…. A.M.C. Sandberg
 • jan schell

  1 jaar geleden
  Hetzelfde met hun doen,weg ermee