Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen © DPG

Verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca niet naar Spanje: Nederland neemt onderzoek over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. Ook een (eventuele) rechtszaak vindt dus in Nederland plaats.

6 reacties

 • Peter Huijbregts

  2 maanden geleden
  Nederland. De ene dag nationale verontwaardiging om de moord van P.R. de Vries. De andere dag mogen daders van zinloos geweld en die bewust ‘gevlucht zijn’ naar Nederland hun verantwoordelijkheid ontlopen door hier ‘berecht’ te worden. Wat een ontzettende minachting voor het slachtoffer en zijn gehele familie. Ik mis ook de reactie van Grappenhaus en Rutte hierover.
 • Pedro van Trijp

  2 maanden geleden
  Typisch Nederland! En dan zijn ze zo tegen zinloos geweld, en wat krijgen ze dadelijk… veel te lichte straf!!
 • N Beek

  2 maanden geleden
  Belachelijk dat ze hier berecht worden. Het is te hopen dat er een rechter zit die nul compassie met hen heeft. Arme ouders van die jongen, die zien hun kind nooit meer terug en moeten dan ook nog toe gaan zien hoe gemakkelijk ze ervan af komen hier in Nederland.
 • A.M.C. Sandberg

  2 maanden geleden
  Jammer dat ze in Nederland berecht worden. Gelukkig hebben ze al een week vol zenuwen achter de rug. In Spanje zouden ze hogere straffen krijgen; en terecht! Hadden ze ook nog gratis Spaanse les gekregen, de lafbekken…. A.M.C. Sandberg
 • jan schell

  2 maanden geleden
  Hetzelfde met hun doen,weg ermee
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.