De jachthaven van Venlo is compleet overstroomd. Van het terras van restaurant de Werf zijn alleen nog de punten van de parasols te zien.
Volledig scherm
De jachthaven van Venlo is compleet overstroomd. Van het terras van restaurant de Werf zijn alleen nog de punten van de parasols te zien. © AD

Venlo in spanning: eerste terrassen staan al ver onder water

Terwijl Zuid-Limburg de ergste wateroverlast achter de rug heeft, zitten inwoners van het noordelijker gelegen Venlo nog in grote spanning: zijn noodwaterkeringen hoog en sterk genoeg? Het water stijgt nog steeds en zeker tot maandag blijft de waterstand uitzonderlijk hoog. De eerste terrassen aan de oever van de Maas staan al ver onder water.

  1. Zwaargewonde wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje
    PREMIUM

    Zwaargewon­de wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje

    Een jonge wielrenner (14) uit Apeldoorn wordt in coma gehouden nadat hij woensdagavond zwaargewond raakte bij een ongeluk met een tractor. ,,Hij fietste samen met een groep andere renners onder begeleiding van zijn vader, die ook trainer is bij onze wielervereniging”, vertelt Nico van Zanten, voorzitter van club De Adelaar. De jongen is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.
    Voorst, Apeldoorn