Vastgebonden man gevonden bij brandende auto in Amsterdam

Een 30-jarige man is afgelopen nacht gewond geraakt bij een autobrand in Amsterdam. De man was vastgebonden aan een hek. Brandweerlieden ontdekten hem toen ze waren afgekomen op een melding van een autobrand. Bij het blussen hoorden ze iemand om hulp roepen.

De man is door de politie in samenwerking met de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen. 

Het incident vond rond 3.20 uur plaats aan de Tom Schreursweg in Amsterdam Nieuw-West. De recherche stelt een onderzoek in naar de omstandigheden die daar hebben plaatsgevonden.

Volledig scherm
© ANP
  1. Grote brand bij afvalverwerker in Hengelo, rook naar binnenstad

    Grote brand bij afvalver­wer­ker in Hengelo, rook naar binnenstad

    Op het terrein van afvalverwerker Twence in Hengelo vecht de brandweer met man en macht tegen een brand in een composteringshal van het bedrijf. Het gaat om een brand in een pand van 10.000 vierkante meter dat volledig in vlammen staat, zo meldt de brandweer. Er komt veel rook vrij bij de brand en die trekt in de richting van de binnenstad van Hengelo. Inwoners van Hengelo krijgen nadrukkelijk het advies om ramen en deuren te sluiten.