Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Uur lang geen treinen in groot deel Limburg door storing

UPDATEDe grote storing in het verkeersleidingssysteem op de verkeersleidingspost in Maastricht is al verholpen. Volgens ProRail kan hierdoor het treinverkeer weer worden opgestart. 

Wel gaat het nog even duren voordat alles normaal rijdt. Reden voor de spoorbeheerder om reizigers op te roepen de reisplanner van de vervoerder goed in de gaten te houden voordat ze naar het station gaan.

Volgens een woordvoerder van ProRail zijn de problemen in de nacht van maandag op dinsdag ontstaan tijdens werkzaamheden aan het ICT-systeem. Hierdoor was er dinsdagochtend vroeg korte tijd geen treinverkeer mogelijk.

  1. Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

    Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

    Het museum Auschwitz Memorial doet een dringende oproep aan Bol.com en Amazon om per direct te stoppen met de verkoop van ‘hatelijke, gruwelijke en antisemitische boeken’. Omstreden boeken van auteurs zoals oorlogsmisdadigers Heinrich Himmler en Julius Streicher worden verkocht in de webshop van de bedrijven. Bol.com heeft begrip voor de oproep en begrijpt het sentiment, maar laat weten de boeken niet uit de verkoop te halen.