Over Máxima: Ze is nog nooit zo slank geweest als nu. En daar werkt ze ontzettend hard voor. Ze sport meerdere dagen per week en vertelde dat ze weinig koolhydraten eet. Ten opzichte van andere Europese vorstinnen oogt zij fris en eigentijds.
Volledig scherm
Over Máxima: Ze is nog nooit zo slank geweest als nu. En daar werkt ze ontzettend hard voor. Ze sport meerdere dagen per week en vertelde dat ze weinig koolhydraten eet. Ten opzichte van andere Europese vorstinnen oogt zij fris en eigentijds. © EPA

Uren zoeken naar Máxima's jurk

Soms zoekt ze 80 uur naar de herkomst van die ene mantel van Máxima. En ze dreunt feilloos de kledingcombinatie op waarin onze vorstin drie jaar terug koekhapte. Royaltydeskundige en mode-expert Josine Droogendijk (26) hoopt vandaag weer als eerste de koninklijke outfits te identificeren.

  1. Vluchtelingen Ter Apel moeten tenten inleveren en nacht buiten doorbrengen: ‘Volstrekt idioot’

    Vluchtelin­gen Ter Apel moeten tenten inleveren en nacht buiten doorbren­gen: ‘Volstrekt idioot’

    Ongeveer 250 vluchtelingen in Ter Apel hebben de nacht buiten moeten doorbrengen nadat ze hun ontvangen tentjes moesten inleveren. De ruim 200 tenten werden maandagavond aangeboden door lokale ondernemers, maar waren volgens de gemeente en veiligheidsregio onveilig. De politie heeft de tenten gisteravond weggehaald. Initiatiefnemer Willem Straat noemt het besluit ‘volstrekt idioot'.