Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn meerdere doden gevallen. Meerdere auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen.
Volledig scherm
Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn meerdere doden gevallen. Meerdere auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. © ANP

Tweelingbroer Jasper (24) veroorzaakte verkeersdrama bij Borger, nabestaanden woest om beschuldigingen

4 dodenHet verkeersdrama van 30 mei op de N34 in Borger, waarbij vier mensen om het leven kwamen, werd veroorzaakt door de bestuurder van een van de betrokken auto’s. De 24-jarige Jasper uit het Drentse dorpje Dalen blijkt volgens de politie met hogere snelheid op een voorligger te zijn gereden. Beide auto’s raakten daarbij stuurloos.

 1. Hele land staat achter stoere Frédérique, 14-jarige jongen opgepakt voor brute mishandeling
  PREMIUM
  vader doet verhaal
  1

  Hele land staat achter stoere Frédérique, 14-jarige jongen opgepakt voor brute mishande­ling

  Geen lange gevangenisstraf en al helemaal geen heksenjacht. De 14-jarige Frédérique uit Amstelveen, die gisteren ernstig werd mishandeld toen ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of meisje is, is absoluut niet bezig met wraak of vergelding voor haar belagers. ,,Het enige wat ze wil, is dat dit verhaal voor een stukje bewustwording zorgt. Voor die jongens, voor de hele wereld”, vertelt haar vader Paul Brink. Een 14-jarige jongen is vanavond opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de brute mishandeling.